♥ admin ♥

My photo
just call me ara. respect me, i will respect u. saya TAK LAYAN orang BIADAP! :)

Monday, 12 March 2012

Rakan Seperjuangan

assalamualaikum !
hey peeps..
dah tengok tajuk atas tu ?
macam azimat je bunyinya tu. hehe
sebenarnye maksud ara RAKAN SEPERJUANGAN tu ialah classmate ara.
dorg baik dengan ara.
ara suke kawan dengan dorg..
sebab dorg baik + sporting + memahami + macam macam lagilah 
nak tengok muka comel dorg ?
ini dia 

yang ini nama dia nornadhirah..
dekat kelas dia duduk sebelah ara..
die suke buat ara gelak. 
thanks nad <3


yang ini pula nama dia nur quraisyha hanum..
kalau mase rehat die yang selalu tolong ara beli makanan kat kantin.
sebab ara tak reti nak tolak tolak orang nie. ^^
thanks hanum !


yang ini pulak pulak pulak nama dia nurhana natasha
sedapkan nama die ?
hiihi..
die duduk sebelah hanum..
perangai die same dengan kawan ara yang kat atas tu..
tapi die tak sporting sgt..
die lembut je.. hehe 


ok ! sekian sahaja dari ara.
nak cite itu je..
bye2 ! assalamualaikum 

p/s kepada kawan kawan yang tercinta : jangan marah taw aku cite pasal korang kat sini (Y) love you 2 3 4 5 6 7 8 9 10 until die x)


No comments:

Post a Comment

 
♥ created by nur syazrah ♥